Ebben a cikkben egy tippet adunk, hogy hogyan tudjuk fokozni az edzés hangulatát és így hogyan hozhatjuk ki a gyerekekből a maximumot! Legyen szó szülőről vagy edzőről, tök mindegy… 😉

Előfordult már Veled, hogy a gyerekeddel játszottál és valahogy nem tudtál jó hangulatot teremteni, egy kicsit száraz lett a dolog?

Edzőként előfordult már, hogy nem sikerült jó hangulatúra valamelyik edzésed és a játékosok nem élvezték?

Ha hasonló esetben volt már részed, akkor most adunk egy tök jó tippet Neked!

Legyen szó kapura rúgásról, cselezgetésről vagy éppen játékról, van egy közös mindegyikben. Ha sikerül végrehajtani, akkor azt meg lehet ünnepelni!

Vezesd be szabályként, hogy ha gólt lő a gyermeked, akkor osztályozod a gólörömét. Minél felszabadultabb és kreatívabb a gólöröm, annál jobb az értékelése.

Igazából ezt mindenre rá lehet húzni. Ha csak labdavezetést tanítasz a gyerkőcödnek, akkor is megmondhatod neki, hogy ha sikeresen végigmész a bóják között, akkor lássunk egy óriási gólörömöt.

Ez a trükk csapatedzőknek is kifejezetten hasznos lehet. Ha esetleg kikaptál az előző meccsen, nehéz napjuk van a srácoknak, vagy valamiért szeretnél jó hangulatot teremteni, akkor ez mindig bejön!

Ossz csapatokat és csinálj vetélkedőket vagy csak játszasd őket. A játékok előtt küldd külön a csapatokat, hogy közösen találjanak ki csapatszintű gólörömöket közösen.

Tök jó dolgok sülnek ki ebből!

Az, hogy mindenki vigyorog és a hangulat parádés, teljesen megszokott ilyenkor.

Ha szeretnél a csapatodhoz vagy gyermekedhez közelebb kerülni vagy csak jobb hangulatú focit tartani, akkor próbáld ki ezt a trükkünket és hidd el, nem bánod meg!

A poszt témáját egyébként Michy Batshuayi viccesre sikerült gólöröme ihlette, de saját magunk fejberúgását a kapufa segítségével csak haladóknak javasoljuk 😉